Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Vallekana (125132) - Esportiu de Mascança (48074) » 428458072: T40/J5/VII

Liga 428458072 Información oficial sobre el partido 428458072 en Hattrick

15.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VII.907 (38943)

Mojo colorao Alineación oficial del equipo 'Mojo colorao' en el partido 2 - 0 JGA Stick Alineación oficial del equipo 'JGA Stick' en el partido
Tomo Bračun (4') 1 - 0
Silvester Jonker (28') 2 - 0
Mojo colorao Alineación oficial del equipo 'Mojo colorao' en el partido 2 - 0 JGA Stick Alineación oficial del equipo 'JGA Stick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mojo colorao Alineación oficial del equipo 'Mojo colorao' en el partido 0 - 1 JGA Stick Alineación oficial del equipo 'JGA Stick' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mojo colorao

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tomo Bračun de Mojo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Mojo sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Silvester Jonker va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Mojo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Yoann Bourdy va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mojo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Borxa Leizán, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Yoann Bourdy es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomo Bračun de Mojo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42 de partit, Tomo Bračun de Mojo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Ladislav Padělek de Mojo va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guillaume Lefebvre va entrar en el seu lloc.

JGA Stick

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xavier Ventura va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Volkhard Vittenberg aquest no va estar a l'altura.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Adjona Romero la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Stick havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Adjona Romero ocupà el lloc d'en Grégory Guillaud al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Stick quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.