Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warcraft Warlocks (1454925) - Retuerta FC (1371890) » 428456907: T40/J7/VII

Liga 428456907 Información oficial sobre el partido 428456907 en Hattrick

29.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VII.886 (38922)

Warcraft Warlocks Alineación oficial del equipo 'Warcraft Warlocks' en el partido 3 - 2 mater team Alineación oficial del equipo 'mater team' en el partido
Mikaël Pausé (7') 1 - 0
1 - 1 Uruguay Llambias (11')
Constantin Bettens (25') 2 - 1
2 - 2 Ladislau Papiol (32')
Constantin Bettens (63') 3 - 2
Warcraft Warlocks Alineación oficial del equipo 'Warcraft Warlocks' en el partido 3 - 2 mater team Alineación oficial del equipo 'mater team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Warcraft Warlocks Alineación oficial del equipo 'Warcraft Warlocks' en el partido 5 - 2 mater team Alineación oficial del equipo 'mater team' en el partido
Tiene mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warcraft Warlocks

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mikaël Pausé de Wowlocks aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Constantin Bettens, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Wowlocks se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 25.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Constantin Bettens ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Wowlocks es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yordan Mikov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Lars Gockel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Miguel Ángel Sáez Gutiérrez va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Yordan Mikov gairebé va marcar per a Wowlocks des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stephen Reddin de Wowlocks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ezequiel Blánquez Pérez.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stephen Reddin es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

mater team

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Uruguay Llambias, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 11.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ladislau Papiol de mater marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Dion da Silva quasi aconsegueix empatar per mater al minut 73, però Alexander Griesel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Uruguay Llambias va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 59 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hans van den Akker va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Aingeru Ugalde.
  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alejandro Conde, jugador de mater, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 62. Fidel Nalda, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.