Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Premia team (1458288) - zas en toda la boca (309060) » 428455814: T40/J14/VII

Liga 428455814 Información oficial sobre el partido 428455814 en Hattrick

17.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VII.866 (38902)

Premia team Alineación oficial del equipo 'Premia team' en el partido 5 - 0 zas en toda la boca Alineación oficial del equipo 'zas en toda la boca' en el partido
Víctor Olivares (44') 1 - 0
Adolfo Salazar (44') 2 - 0
Víctor Olivares (44') 3 - 0
Víctor Olivares (67') 4 - 0
Adolfo Salazar (72') 5 - 0
Premia team Alineación oficial del equipo 'Premia team' en el partido 5 - 0 zas en toda la boca Alineación oficial del equipo 'zas en toda la boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Premia team Alineación oficial del equipo 'Premia team' en el partido 4 - 1 zas en toda la boca Alineación oficial del equipo 'zas en toda la boca' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Premia team

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bernardo San Sebastián va anar directament als peus de Víctor Olivares que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Adolfo Salazar va augmentar l'avantatge de Premia a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Premia a 3 - 0. Víctor Olivares va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Víctor Olivares va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adolfo Salazar va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adolfo Salazar, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bernardo San Sebastián va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bahaeddine Bouabdallaoui no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adolfo Salazar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Premia va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Joaquín Valdés va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 50 quan Adolfo Salazar de Premia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Joaquín Valdés va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Adolfo Salazar de Premia es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Patxi Rojas Sánchez va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

zas en toda la boca

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Catulo Amor sol davant la porteria al minut 44, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): toda va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 65 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.