Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Errantes (801785) - Spartak Pamplona (1370279) » 428454449: T40/J9/VII

Liga 428454449 Información oficial sobre el partido 428454449 en Hattrick

13.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VII.842 (38878)

Errantes Alineación oficial del equipo 'Errantes' en el partido 3 - 3 Spartak Pamplona Alineación oficial del equipo 'Spartak Pamplona' en el partido
0 - 1 Abdelali Fellaini (26')
Alexey Presnyakov (71') 1 - 1
1 - 2 Raemon Wittenberg (83')
Alexey Presnyakov (84') 2 - 2
Javier Fuentecilla (87') 3 - 2
3 - 3 Ubaldo Gattuso (89')
Errantes Alineación oficial del equipo 'Errantes' en el partido 3 - 3 Spartak Pamplona Alineación oficial del equipo 'Spartak Pamplona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Errantes Alineación oficial del equipo 'Errantes' en el partido 4 - 2 Spartak Pamplona Alineación oficial del equipo 'Spartak Pamplona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Errantes

Goles Goles

  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Errantes una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alexey Presnyakov, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 71.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 del partit, el jugador Alexey Presnyakov de Errantes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Javier Fuentecilla va donar a Errantes un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Alexey Presnyakov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Errantes.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paulino Areales va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pascual Toucido de Errantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Després de 23 minuts, Errantes va veure com el seu jugador Stefano Mangini havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Tobías Guadalupe entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Magdaleno Amores de Errantes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Spartak Pamplona

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pamplona prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Abdelali Fellaini.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raemon Wittenberg sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 83 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ubaldo Gattuso marqués l'empat. Al minut 89 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Andrea Barletta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pamplona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Niko Vaaramo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alejandro Serrano després que el jugador de Pamplona li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.