Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hector69 (491515) - templarios.c.f. (777636) » 428454438: T40/J6/VII

Liga 428454438 Información oficial sobre el partido 428454438 en Hattrick

22.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VII.842 (38878)

supersonics Alineación oficial del equipo 'supersonics' en el partido 2 - 1 stumpers C.F. Alineación oficial del equipo 'stumpers C.F.' en el partido
0 - 1 Gwendolin Seevers (12')
Joaquim Caldeira (47') 1 - 1
Gilbert Sudár (48') 2 - 1
supersonics Alineación oficial del equipo 'supersonics' en el partido 2 - 1 stumpers C.F. Alineación oficial del equipo 'stumpers C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
supersonics Alineación oficial del equipo 'supersonics' en el partido 1 - 2 stumpers C.F. Alineación oficial del equipo 'stumpers C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

supersonics

Goles Goles

  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Joaquim Caldeira de supersonics va fer un bon esprint per escapar-se de Gino Pinhal i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gilbert Sudár, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del supersonics se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): David Jestin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de supersonics que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jan Malicki va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del supersonics sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jan Malicki, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquim Caldeira de supersonics va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Niklas Bähring s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): Després de 6 minuts jugats, Richárd Milyó es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Niklas Bähring.
  • 095 Minuto 52 (Lesión): Vicente Fernández Moreno no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Markus Pipatti.

stumpers C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Gwendolin Seevers al minut 12 va permetre a stumpers prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Alberto Orellana Toro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kris Bartram, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de stumpers a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vlad Moroşan va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Enrique Calveras, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Enrique Calveras va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vlad Moroşan després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Orellana Toro va poder desviar-lo a córner.
  • 260 Minuto 49 (Ocasión de falta): El jugador visitant Gwendolin Seevers va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 49 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 55 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Orest Piechniak va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Vlad Moroşan quasi aconsegueix empatar per stumpers al minut 58, però Alberto Orellana Toro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): stumpers va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Orest Piechniak es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Al minut 51 en Rodebert Ruecker va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.