Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nancys Rubias (436938) - Centellas (309221) » 428450309: T40/J10/VII

Liga 428450309 Información oficial sobre el partido 428450309 en Hattrick

20.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VII.768 (38804)

Los Indomables de Ullapool Alineación oficial del equipo 'Los Indomables de Ullapool' en el partido 3 - 0 Centellas Alineación oficial del equipo 'Centellas' en el partido
Naftali Tavori (18') 1 - 0
Gordon Vierbacher (47') 2 - 0
Ilje Winkler (72') 3 - 0
Los Indomables de Ullapool Alineación oficial del equipo 'Los Indomables de Ullapool' en el partido 3 - 0 Centellas Alineación oficial del equipo 'Centellas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Indomables de Ullapool Alineación oficial del equipo 'Los Indomables de Ullapool' en el partido 2 - 0 Centellas Alineación oficial del equipo 'Centellas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Indomables de Ullapool

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Naftali Tavori ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Indomables es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Indomables i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 47 minuts de joc. Mentre en Gordon Vierbacher el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ilje Winkler, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Panagos Dafoulas de Indomables es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gian Mattia Ferrari ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Centellas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Centellas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José María Leon Urquijo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Jesús Gerardina va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Markus Aschauer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jesús Gerardina no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Centellas, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En José María Leon Urquijo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Antonio Galleguillos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Javier Miguel Cadret, en lloc de córrer, relliscava.