Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TuttiFruttiPera (124741) - Galaxy Sabadell (487728) » 428450063: T40/J4/VII

Liga 428450063 Información oficial sobre el partido 428450063 en Hattrick

08.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VII.764 (38800)

GIANT TEAM Alineación oficial del equipo 'GIANT TEAM' en el partido 0 - 3 Perroflautas FC Alineación oficial del equipo 'Perroflautas FC' en el partido
0 - 1 Petros Panakakis (39')
0 - 2 Gil Pinto Barros (44')
0 - 3 Gil Pinto Barros (76')
GIANT TEAM Alineación oficial del equipo 'GIANT TEAM' en el partido 0 - 3 Perroflautas FC Alineación oficial del equipo 'Perroflautas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GIANT TEAM Alineación oficial del equipo 'GIANT TEAM' en el partido 2 - 0 Perroflautas FC Alineación oficial del equipo 'Perroflautas FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GIANT TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): GIANT TEAM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pál Szaszovszky va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benny Shmaryahu.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Teoman Kardeş de GIANT TEAM va intentar batre la porteria rival al minut 42 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Craig Symons va disposar d'una bona oportunitat al minut 47, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): GIANT TEAM va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Roger Chafer va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pál Szaszovszky va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Craig Symons.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): GIANT TEAM va fer una substitució al minut 71. Valentīns Draigors-Šlosbergs va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Felipe Rivero Sanchez.

Perroflautas FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fávila Bande sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Petros Panakakis que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Grozdan Angelov va pentinar un córner cap al segon pal que Gil Pinto Barros va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 180 Minuto 76 (Gol de falta): Gil Pinto Barros va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Perroflautas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Cao Lê Minh Quân va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Perroflautas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adolfo Inchaustegui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolfo Inchaustegui de Perroflautas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.