Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bref FC (1580037) - LuscofuscoFC (1598806) » 428449793: T40/J7/VII

Liga 428449793 Información oficial sobre el partido 428449793 en Hattrick

29.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VII.759 (38795)

GMA Team Alineación oficial del equipo 'GMA Team' en el partido 2 - 0 Sporting VDP Alineación oficial del equipo 'Sporting VDP' en el partido
Eleutério Sousa Ferreira (51') 1 - 0
Fabrizio Pietrogrande (83') 2 - 0
GMA Team Alineación oficial del equipo 'GMA Team' en el partido 2 - 0 Sporting VDP Alineación oficial del equipo 'Sporting VDP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GMA Team Alineación oficial del equipo 'GMA Team' en el partido 2 - 0 Sporting VDP Alineación oficial del equipo 'Sporting VDP' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GMA Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a GMA va ser Eleutério Sousa Ferreira.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Fabrizio Pietrogrande de GMA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Willy van Hall arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): GMA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabrizio Pietrogrande va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Matteo Occelli.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabrizio Pietrogrande va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El GMA ho intentava per la dreta per mitjà de Willy van Hall, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matteo Occelli al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sicco de Kieviet va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ľuboš Vŕba, que no va rendir al seu nivell habitual.

Sporting VDP

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sporting sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Vela Tapia, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gustav Knie, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iliyan Kazúmski va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 22 de partit, quan un jugador de Sporting, en Matteo Occelli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): Iliyan Kazúmski estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.