Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rat's Team (1599978) - Grajuela FC (1598944) » 428448616: T40/J7/VII

Liga 428448616 Información oficial sobre el partido 428448616 en Hattrick

29.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VII.738 (38774)

txusticieros Alineación oficial del equipo 'txusticieros' en el partido 2 - 3 huesqueta Alineación oficial del equipo 'huesqueta' en el partido
Eugeniusz Borzuchowski (8') 1 - 0
1 - 1 Scipio Corsi (32')
1 - 2 Alejandro Recuero (74')
1 - 3 Pablo Radesca Minola (78')
Moriel Uzan (80') 2 - 3
txusticieros Alineación oficial del equipo 'txusticieros' en el partido 2 - 3 huesqueta Alineación oficial del equipo 'huesqueta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
txusticieros Alineación oficial del equipo 'txusticieros' en el partido 5 - 1 huesqueta Alineación oficial del equipo 'huesqueta' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

txusticieros

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Eugeniusz Borzuchowski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els seguidors del txusticieros van tornar a saltar d'alegria al minut 80. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Moriel Uzan que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcelino Asón va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rubén Rosa va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Marcin Emilianowicz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Moriel Uzan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Moriel Uzan no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Marcelino Asón de txusticieros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Marcelino Asón de txusticieros per doble groga al minut 57.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): txusticieros va fer una substitució al minut 19. Stanisław Fronia va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Pedro Luzón.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, txusticieros va veure com el seu jugador Juan Pedro Luzón havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Moisés Erosa entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Després de 69 minuts jugats, Flavio Arvanitis es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mikas Pogribnojus.

huesqueta

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Martí Roviras arribés a peus de Scipio Corsi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a huesqueta el 1 - 1.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 74, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Recuero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pablo Radesca Minola, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): huesqueta es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kai Chlodwig no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Izko Areozorrotza al camp.