Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dharma FC (307811) - isotopos de alburquerque (772563) » 428446932: T40/J5/VII

Liga 428446932 Información oficial sobre el partido 428446932 en Hattrick

15.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VII.708 (38744)

Sin Miedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Miedo F.C.' en el partido 3 - 0 isotopos de alburquerque Alineación oficial del equipo 'isotopos de alburquerque' en el partido
Elias van Efferink (57') 1 - 0
Joosa Achrenius (75') 2 - 0
Hauke Ledinski (79') 3 - 0
Sin Miedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Miedo F.C.' en el partido 3 - 0 isotopos de alburquerque Alineación oficial del equipo 'isotopos de alburquerque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sin Miedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Miedo F.C.' en el partido 5 - 0 isotopos de alburquerque Alineación oficial del equipo 'isotopos de alburquerque' en el partido
Tiene mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sin Miedo F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Corria el minut 57, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. S.Miedo s'avançava en el marcador després que en Elias van Efferink xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Joosa Achrenius va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de S.Miedo a 3 - 0. Hauke Ledinski va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Joosa Achrenius va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): S.Miedo va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Józef Wujcik va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Scipio Malatesta per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mirosław Sulwiński va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Józef Wujcik, el jugador de S.Miedo va ser expulsat al minut 40.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En 陳 (Chen) 效良 (Xiaoliang) de S.Miedo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ludovic Boulin va prendre el seu rol al minut 36.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Gabriele Omlin de S.Miedo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

isotopos de alburquerque

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): alburquerque va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Dominik Bar va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de alburquerque, en Ðorde Dubajić, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Sergiu-Vasile Chiriacescu, jugador de alburquerque, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 74. Carlos Garnica, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.