Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saltimbanquis FC (795035) - isotopos de alburquerque (772563) » 428446914: T40/J1/VII

Liga 428446914 Información oficial sobre el partido 428446914 en Hattrick

18.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VII.708 (38744)

The Stars F.C Alineación oficial del equipo 'The Stars F.C' en el partido 1 - 2 isotopos de alburquerque Alineación oficial del equipo 'isotopos de alburquerque' en el partido
0 - 1 Miguel Valdés (66')
Markus Drugowitsch (84') 1 - 1
1 - 2 Dominik Bar (86')
The Stars F.C Alineación oficial del equipo 'The Stars F.C' en el partido 1 - 2 isotopos de alburquerque Alineación oficial del equipo 'isotopos de alburquerque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Stars F.C Alineación oficial del equipo 'The Stars F.C' en el partido 2 - 1 isotopos de alburquerque Alineación oficial del equipo 'isotopos de alburquerque' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,0 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Stars F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Markus Drugowitsch facilitava les coses al Stars amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Vissarionas Gripidis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 el Stars va posar setge sobre la defensa central visitant però en Víctor Dalmàs no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Faruk Çalgan ocupà el lloc d'en Osman Özertem al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de Stars quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Luis Roca que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

isotopos de alburquerque

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Passats 66 minuts de partit, alburquerque es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miguel Valdés es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 86 (Gol de penalti): Dominik Bar va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 86 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Cláudio Touro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): alburquerque va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cristinel Zaman va desviar el xut final de Cláudio Touro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cláudio Touro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Rinat Aydarov de alburquerque va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Velimir Gladić no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Rinat Aydarov no era cap impediment.