Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Manresa (801737) - Racing de Lleida (1436544) » 428445188: T40/J3/VII

Liga 428445188 Información oficial sobre el partido 428445188 en Hattrick

01.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / VII.677 (38713)

Real Vivero Alineación oficial del equipo 'Real Vivero' en el partido 4 - 2 SPORTING TANGITA FC Alineación oficial del equipo 'SPORTING TANGITA FC' en el partido
Tantín Grife (3') 1 - 0
Giancarlo Gerra (25') 2 - 0
2 - 1 Söncke Krueger (27')
Tantín Grife (28') 3 - 1
3 - 2 Guido Döbeli (75')
Tantín Grife (78') 4 - 2
Real Vivero Alineación oficial del equipo 'Real Vivero' en el partido 4 - 2 SPORTING TANGITA FC Alineación oficial del equipo 'SPORTING TANGITA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Vivero Alineación oficial del equipo 'Real Vivero' en el partido 0 - 2 SPORTING TANGITA FC Alineación oficial del equipo 'SPORTING TANGITA FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Vivero

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Giancarlo Gerra va treure un córner llarg cap al segon pal que en Tantín Grife, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Als 25 minuts, Giancarlo Gerra va ampliar l'avantatge de Vivero amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Tantín Grife de Vivero va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Tantín Grife va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vivero i marcant el 4 - 2.

SPORTING TANGITA FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 27 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 27, el jugador visitant Söncke Krueger va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): SPORTING van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Guido Döbeli va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 Guido Döbeli va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fabio Tunubala va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Txipi Irazoki no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Guido Döbeli estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Georgi Krústev.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Georgi Krústev va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Angel Tzanchev va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.