Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CLUB ATLÉTICO OHSUSANA (1418567) - La Lluerna (1588073) » 428442039: T40/J14/VII

Liga 428442039 Información oficial sobre el partido 428442039 en Hattrick

17.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VII.620 (38656)

La Cumbre C.F Alineación oficial del equipo 'La Cumbre C.F' en el partido 4 - 1 Gabartinaikos Alineación oficial del equipo 'Gabartinaikos' en el partido
0 - 1 Juan Luis de Prada (11')
Francisco Olivos (39') 1 - 1
Leonardo Noriega (40') 2 - 1
Alkım Ertunç (76') 3 - 1
Eduardo Cirieño (79') 4 - 1
La Cumbre C.F Alineación oficial del equipo 'La Cumbre C.F' en el partido 4 - 1 Gabartinaikos Alineación oficial del equipo 'Gabartinaikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
La Cumbre C.F Alineación oficial del equipo 'La Cumbre C.F' en el partido 8 - 0 Gabartinaikos Alineación oficial del equipo 'Gabartinaikos' en el partido
Es un cenizo 7.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cumbre C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al La Cumbre una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Francisco Olivos, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 39.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el La Cumbre va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Leonardo Noriega, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alkım Ertunç es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, La Cumbre va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eduardo Cirieño, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 17 (Ocasión de penalti): En Ramón Marcel va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 17. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Ramón Marcel va sorprendre Juan Aliaga amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Felipe Zalón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El La Cumbre ho intentava per la dreta per mitjà de Leonardo Noriega, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cameron Willis per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Aliaga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Francisco Olivos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tonino Zammarian de La Cumbre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de La Cumbre, en Felipe Zalón, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Gabartinaikos

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Juan Luis de Prada donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Porres va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Gabartinaikos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Alejandro Porres des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alexey Vaytkus es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Alexey Vaytkus va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noel Garlaschi de Gabartinaikos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo del Río.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Passats 31 minuts de joc, en Gonzalo del Río de Gabartinaikos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Després de 52 minuts jugats, Noel Garlaschi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Vicent Lluís Fornells.
  • 095 Minuto 59 (Lesión): Virxilio Bergondo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jorge Méndez Blasco.