Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Xerez (1434477) - Pelutxou F.C. (990097) » 428441555: T40/J6/VII

Liga 428441555 Información oficial sobre el partido 428441555 en Hattrick

22.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VII.612 (38648)

Atletico de Xerez Alineación oficial del equipo 'Atletico de Xerez' en el partido 3 - 2 argan Alineación oficial del equipo 'argan' en el partido
Manel Adrubau (2') 1 - 0
1 - 1 Juan Enasteasu (20')
Gian Gastone Ambrogetti (63') 2 - 1
Fernando Ejarque (65') 3 - 1
3 - 2 Lenir Madureira (69')
Atletico de Xerez Alineación oficial del equipo 'Atletico de Xerez' en el partido 3 - 2 argan Alineación oficial del equipo 'argan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Xerez Alineación oficial del equipo 'Atletico de Xerez' en el partido 0 - 2 argan Alineación oficial del equipo 'argan' en el partido
Tiene bastante suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Xerez

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Atletico prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Manel Adrubau va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Gian Gastone Ambrogetti va donar a Atletico un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atletico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Ejarque va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Atletico, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jonás Alén va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atletico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Krzysztof Żołyniak va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Michele Dell'Aiera de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Després de 33 minuts jugats, Manel Adrubau es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jonás Alén.

argan

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Juan Enasteasu de argan va fer un bon esprint per escapar-se de Fernando Ejarque i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): argan van mostrar una bona compenetració quan al minut 69 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Lenir Madureira va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): argan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Pierre Gautret va quedar-se sol davant el porter Jacinto Curiaciviart, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Nacho Castellar va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): argan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jacinto Curiaciviart va desviar el xut final de Ulrik Andersson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Nacho Castellar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 51, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jacinto Curiaciviart va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ulrik Andersson va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones