Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Khorne F.C. (1458781) - Inadaptat (1366653) » 428439179: T40/J13/VII

Liga 428439179 Información oficial sobre el partido 428439179 en Hattrick

10.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / VII.569 (38605)

Real Betis Balonpié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balonpié' en el partido 3 - 1 Inadaptat Alineación oficial del equipo 'Inadaptat' en el partido
0 - 1 Gurukovindam Kumar (37')
Barnaba Miolato (51') 1 - 1
Genís Teixidor (52') 2 - 1
Murat Sumbarov (78') 3 - 1
Real Betis Balonpié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balonpié' en el partido 3 - 1 Inadaptat Alineación oficial del equipo 'Inadaptat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Betis Balonpié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balonpié' en el partido 0 - 2 Inadaptat Alineación oficial del equipo 'Inadaptat' en el partido
Tiene bastante suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balonpié

Goles Goles

  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Balonpié va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Barnaba Miolato aconseguint el 1 - 1.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Barnaba Miolato sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Genís Teixidor que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Balonpié va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Murat Sumbarov va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Barnaba Miolato de Balonpié gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Florin-Liviu Moldovan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Christoffer Behal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ghasem Mahallati.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Genís Teixidor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Rafael Romero ocupà el lloc d'en David Vilallonga al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Balonpié quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Inadaptat

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 37, en Dídac Bernal la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gurukovindam Kumar que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Nacho Refojos va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dídac Bernal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): Daniel Gelis va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Simon Rath ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.