Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de Futbol Calella (124336) - Reservoir Dogs C.F. (308117) » 428436810: T40/J10/VII

Liga 428436810 Información oficial sobre el partido 428436810 en Hattrick

20.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VII.527 (38563)

happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido 2 - 0 FC Me Da Lo Mismo Alineación oficial del equipo 'FC Me Da Lo Mismo' en el partido
信司 (Shinji) 浜田 (Hamada) (31') 1 - 0
Pep Fontdecaba (51') 2 - 0
happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido 2 - 0 FC Me Da Lo Mismo Alineación oficial del equipo 'FC Me Da Lo Mismo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido 1 - 1 FC Me Da Lo Mismo Alineación oficial del equipo 'FC Me Da Lo Mismo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

happygarden

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en 信司 (Shinji) 浜田 (Hamada) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de happygarden.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Pep Fontdecaba de happygarden va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Per Södering va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de happygarden.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Yaqub Halim va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): En Yaqub Halim va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

FC Me Da Lo Mismo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Juli Coll, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cosme Collferrer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pere Ayats, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Abundio Carballude la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Mismo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Juli Coll va fer una estirada espectacular al minut 69, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Xosé Gurrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Folch de Mismo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Cosme Collferrer ocupà el lloc d'en Enrique Servino al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de Mismo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.