Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lleons blaus (493493) - CasaToken (1433292) » 428436719: T40/J14/VII

Liga 428436719 Información oficial sobre el partido 428436719 en Hattrick

17.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VII.525 (38561)

lleons blaus Alineación oficial del equipo 'lleons blaus' en el partido 0 - 0 los hulkies Alineación oficial del equipo 'los hulkies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lleons blaus Alineación oficial del equipo 'lleons blaus' en el partido 2 - 1 los hulkies Alineación oficial del equipo 'los hulkies' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lleons blaus

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): lleons va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ljuboje Tuzović va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vitorino Carlos Paiva.
  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Erich Brandl ja els havia advertit que el porter contrari, en Vitorino Carlos Paiva, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Pedro Rincon Ramos del lleons ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Fernando Galve va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de lleons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aleix Sanchis de lleons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

los hulkies

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 76, quan en Andrea Tunesi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de hulkies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrea Tunesi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dinis Sande es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): hulkies es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vitorino Carlos Paiva no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Bartolomeo Giovanbattista al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Avi Avimor ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Waldemar Budzianowski probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.