Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Egara (437848) - PepitoG (994246) » 428428269: T40/J1/VII

Liga 428428269 Información oficial sobre el partido 428428269 en Hattrick

18.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VII.375 (38411)

Celtic Egara Alineación oficial del equipo 'Celtic Egara' en el partido 2 - 3 Rispli Alineación oficial del equipo 'Rispli' en el partido
0 - 1 Giuseppe Sannazuro (25')
0 - 2 Anti Kamp (68')
0 - 3 Nicola Pirola (82')
Carlos Santana (88') 1 - 3
Antonio Ubidea (89') 2 - 3
Celtic Egara Alineación oficial del equipo 'Celtic Egara' en el partido 2 - 3 Rispli Alineación oficial del equipo 'Rispli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celtic Egara Alineación oficial del equipo 'Celtic Egara' en el partido 1 - 0 Rispli Alineación oficial del equipo 'Rispli' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Egara

Goles Goles

  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Celtic van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Carlos Santana en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Máximo Anido-Milleiro va treure un córner llarg cap al segon pal que en Antonio Ubidea, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Máximo Anido-Milleiro va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Llorens de Celtic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Llorens es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Rispli

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): En Giuseppe Sannazuro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Rispli sabia com jugar al contraatac, i al minut 68, Anti Kamp va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 82 minuts quan Nicola Pirola va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a Rispli.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Secondo Rocchia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Henri Rapo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rispli va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hans Gundolf Dransdorf va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rispli sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Giuseppe Sannazuro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Bruno Amorosi de Rispli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Antonio Idoyeta de Rispli va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lucas Adelmar Cárdenas va entrar en el seu lloc.