Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Canet de Mar (794852) - villa el salvador (308775) » 428423579: T40/J5/VII

Liga 428423579 Información oficial sobre el partido 428423579 en Hattrick

15.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VII.291 (38327)

Rubí Alineación oficial del equipo 'Rubí' en el partido 0 - 3 Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido
0 - 1 Bertil Haldrup (25')
0 - 2 Wilco Gelderlander (37')
0 - 3 Frederic Pinyana (70')
Rubí Alineación oficial del equipo 'Rubí' en el partido 0 - 3 Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rubí Alineación oficial del equipo 'Rubí' en el partido 2 - 0 Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubí

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Rubí va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ivano Breghiroli la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alberto José Dias Neves no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Michael Flahaut va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 75 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jani Timonen de Rubí va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Alberto José Dias Neves de Rubí va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Paolo Persic de Rubí va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Tobias Dörfler va prendre el seu rol al minut 35.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fèlix Sistach ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a David Littlejohn no era cap impediment.

Atletico Valdefierro

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Valdefierro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Bertil Haldrup.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Valdefierro va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Wilco Gelderlander la va transformar en el 0 - 2.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 70 minuts quan Frederic Pinyana va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a Valdefierro.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valdefierro va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ander Iglesias, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Valdefierro van sortir al contraatac al minut 78, però Lisandros Sourpis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frederic Pinyana de Valdefierro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Wilco Gelderlander va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Kasimir Betzin.