Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gallundra CFV (773351) - FC Jondiola (123244) » 428422937: T40/J13/VII

Liga 428422937 Información oficial sobre el partido 428422937 en Hattrick

10.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / VII.279 (38315)

Gallundra CFV Alineación oficial del equipo 'Gallundra CFV' en el partido 4 - 1 Camoca city Alineación oficial del equipo 'Camoca city' en el partido
Dalmiro Capelo (10') 1 - 0
1 - 1 Adrian Golis (36')
Thomas Mathiasson (37') 2 - 1
Archibald Haley (44') 3 - 1
Dalmiro Capelo (68') 4 - 1
Gallundra CFV Alineación oficial del equipo 'Gallundra CFV' en el partido 4 - 1 Camoca city Alineación oficial del equipo 'Camoca city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gallundra CFV Alineación oficial del equipo 'Gallundra CFV' en el partido 0 - 1 Camoca city Alineación oficial del equipo 'Camoca city' en el partido
Tiene mucha potra 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallundra CFV

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): En Thomas Mathiasson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gallundra, un peu providencial d'en Dalmiro Capelo va situar el 1-0 al panell digital.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Gallundra prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Thomas Mathiasson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Gallundra va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Archibald Haley, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Gallundra va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Dalmiro Capelo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gallundra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Thomas Mathiasson va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gallundra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Juan Alfonso Uzbertiz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Trevilla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gallundra que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Dalmiro Capelo de Gallundra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Dalmiro Capelo de Gallundra va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Juan Alfonso Uzbertiz maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Camoca city

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Adrian Golis va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Camoca va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Serafín Goosens es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Handi Zameza per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 40, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 67, quan un error defensiu va deixar Handi Zameza completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Handi Zameza va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Serafín Goosens ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Dương Phạm Mạnh Dũng se sentia fresc com una rosa.