Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chitor (1460600) - FC Jondiola (123244) » 428422916: T40/J8/VII

Liga 428422916 Información oficial sobre el partido 428422916 en Hattrick

06.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VII.279 (38315)

Los makis Veterinaria C.F. Alineación oficial del equipo 'Los makis Veterinaria C.F.' en el partido 1 - 5 Camoca city Alineación oficial del equipo 'Camoca city' en el partido
0 - 1 Sławomir Grygowski (11')
0 - 2 Joža Widner (17')
0 - 3 Handi Zameza (24')
0 - 4 Joža Widner (59')
0 - 5 Joža Widner (71')
Josepe Aurtenetxea (83') 1 - 5
Los makis Veterinaria C.F. Alineación oficial del equipo 'Los makis Veterinaria C.F.' en el partido 1 - 5 Camoca city Alineación oficial del equipo 'Camoca city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los makis Veterinaria C.F. Alineación oficial del equipo 'Los makis Veterinaria C.F.' en el partido 0 - 3 Camoca city Alineación oficial del equipo 'Camoca city' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los makis Veterinaria C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Veterinaria van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Josepe Aurtenetxea en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Veterinaria van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Javier Cerroa des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Ignacio González Doria es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Àlex Prunell.

Camoca city

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Camoca va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Handi Zameza, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sławomir Grygowski que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al 17 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Camoca augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Joža Widner es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Handi Zameza des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Camoca. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Joža Widner xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Valdir Seixas Neto va anar directament als peus de Joža Widner que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Valdir Seixas Neto de Camoca va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 12 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Ruben Hovland va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 22, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Valdir Seixas Neto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesús Manuel Bardolet, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Remo Vagnoni quasi marca en una jugada assajada de córner que Egeo Marcello havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Handi Zameza, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Handi Zameza va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Serafín Goosens de Camoca va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Egeo Marcello va prendre el seu rol al minut 86.