Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SEFECA. FC (992965) - Keko's eleven (1372403) » 428421780: T40/J4/VII

Liga 428421780 Información oficial sobre el partido 428421780 en Hattrick

08.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VII.259 (38295)

provisional cf Alineación oficial del equipo 'provisional cf' en el partido 3 - 3 xXRacing LlenguadocXx Alineación oficial del equipo 'xXRacing LlenguadocXx' en el partido
0 - 1 Ricardo Esteñoz (6')
Angel Petrov (39') 1 - 1
Alex Felder (40') 2 - 1
2 - 2 Fernando Copa (74')
Fernando Olmedo Ayuso (78') 3 - 2
3 - 3 Francisco Doreste (87')
provisional cf Alineación oficial del equipo 'provisional cf' en el partido 3 - 3 xXRacing LlenguadocXx Alineación oficial del equipo 'xXRacing LlenguadocXx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
provisional cf Alineación oficial del equipo 'provisional cf' en el partido 2 - 0 xXRacing LlenguadocXx Alineación oficial del equipo 'xXRacing LlenguadocXx' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

provisional cf

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Angel Petrov no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alex Felder, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 78, Alex Felder va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Fernando Olmedo Ayuso que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El prvn ho intentava per la dreta per mitjà de Gonzalo Mínguez Salas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fernando Olmedo Ayuso de prvn va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip prvn Alberto Hierro quasi marca al minut 75 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Giorgio Cadima l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Alex Felder no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Adriano Zambetti.

xXRacing LlenguadocXx

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El LlenguadocXx era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ricardo Esteñoz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fernando Copa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Francisco Doreste va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 3 per a LlenguadocXx.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jānis Dēnavs. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Diego Armando Mato, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Doreste de LlenguadocXx amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.