Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid gardenias (802182) - FC MiCasa (1367477) » 428417121: T40/J1/VII

Liga 428417121 Información oficial sobre el partido 428417121 en Hattrick

18.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VII.176 (38212)

Rapid gardenias Alineación oficial del equipo 'Rapid gardenias' en el partido 2 - 0 Churretines SL Alineación oficial del equipo 'Churretines SL' en el partido
Hidayet Tüzüm (33') 1 - 0
Yoël Lesca (71') 2 - 0
Rapid gardenias Alineación oficial del equipo 'Rapid gardenias' en el partido 2 - 0 Churretines SL Alineación oficial del equipo 'Churretines SL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rapid gardenias Alineación oficial del equipo 'Rapid gardenias' en el partido 4 - 1 Churretines SL Alineación oficial del equipo 'Churretines SL' en el partido
Tiene mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid gardenias

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hidayet Tüzüm de gardenias aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): El gol de falta de Yoël Lesca sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 71 i ampliar l'avantatge de gardenias a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Stefanus Corcoran va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de gardenias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): gardenias van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Michalis Mastakounakis va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jan van de Moer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Henrik Okker estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Michalis Mastakounakis va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ciro Simonti de gardenias es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Ružička de gardenias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Churretines SL

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Jan van de Moer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Boris Dulovec hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jaime Alberto López havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en André Pirazzoli va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jan van de Moer quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Churretines va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Adelino Aleixo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Després de 67 minuts, Churretines va veure com el seu jugador Balázs Budai havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alfonso Velloso entraria per ocupar el seu lloc.