Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciencias de Granada (1415340) - Metallians (438970) » 428416594: T40/J10/VII

Liga 428416594 Información oficial sobre el partido 428416594 en Hattrick

20.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VII.166 (38202)

Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 4 - 1 uribarriko Alineación oficial del equipo 'uribarriko' en el partido
Ingolf Levgrün (3') 1 - 0
1 - 1 Vidoje Dragomanović (12')
Ingolf Levgrün (66') 2 - 1
Eustasio Homedes (79') 3 - 1
Wacław Stanek (82') 4 - 1
Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 4 - 1 uribarriko Alineación oficial del equipo 'uribarriko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 2 - 0 uribarriko Alineación oficial del equipo 'uribarriko' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciencias de Granada

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 3, indicava inequívocament que en Ingolf Levgrün va saber trobar la xarxa rival. Ciencias desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 120 Minuto 66 (Gol de falta): Una falta al minut 66 va provocar un lliure directe. Ingolf Levgrün el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Giovanni Maccarini va anar directament als peus de Eustasio Homedes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ciencias van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Wacław Stanek va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Eustasio Homedes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Giovanni Maccarini va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

uribarriko

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Vidoje Dragomanović per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Mieczysław Bałaga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de uribarriko va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vidoje Dragomanović, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mieczysław Bałaga de uribarriko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jere Saukkokoski s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Răzvănel Drăgan tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.