Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

castañazo FC (1456979) - Slawomir Krasic del Monte F.C. (488087) » 428416361: T40/J7/VII

Liga 428416361 Información oficial sobre el partido 428416361 en Hattrick

29.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VII.162 (38198)

castañazo FC Alineación oficial del equipo 'castañazo FC' en el partido 2 - 3 Slawomir Krasic del Monte F.C. Alineación oficial del equipo 'Slawomir Krasic del Monte F.C.' en el partido
Armin Schäffter (34') 1 - 0
1 - 1 Barış Vuska (36')
Assunto Però (39') 2 - 1
2 - 2 Barış Vuska (67')
2 - 3 Lucien Vantomme (83')
castañazo FC Alineación oficial del equipo 'castañazo FC' en el partido 2 - 3 Slawomir Krasic del Monte F.C. Alineación oficial del equipo 'Slawomir Krasic del Monte F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
castañazo FC Alineación oficial del equipo 'castañazo FC' en el partido 3 - 1 Slawomir Krasic del Monte F.C. Alineación oficial del equipo 'Slawomir Krasic del Monte F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

castañazo FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Armin Schäffter de castañazo aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Assunto Però, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo Cayuela va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Slawomir Krasic del Monte F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Barış Vuska de Slawomir va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Barış Vuska va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Slawomir van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lucien Vantomme va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Petteri Kutramoinen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Montell Cowling, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rudolph Farmbauer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Barış Vuska estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Petteri Kutramoinen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Algutis Beinorius de Slawomir es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Barış Vuska de Slawomir es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Petteri Kutramoinen de Slawomir va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dieter Leibold de Slawomir amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.