Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

i'cet paris (436810) - Atletico Villaescusas (1578880) » 428416153: T40/J11/VII

Liga 428416153 Información oficial sobre el partido 428416153 en Hattrick

27.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VII.158 (38194)

S.D.COSMOS Alineación oficial del equipo 'S.D.COSMOS' en el partido 2 - 2 Atletico Villaescusas Alineación oficial del equipo 'Atletico Villaescusas' en el partido
Joan Maria Vallbé (4') 1 - 0
1 - 1 Ignacio López Herrera (8')
1 - 2 Anders Kaasa (68')
Silvià Cascalló (86') 2 - 2
S.D.COSMOS Alineación oficial del equipo 'S.D.COSMOS' en el partido 2 - 2 Atletico Villaescusas Alineación oficial del equipo 'Atletico Villaescusas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
S.D.COSMOS Alineación oficial del equipo 'S.D.COSMOS' en el partido 5 - 1 Atletico Villaescusas Alineación oficial del equipo 'Atletico Villaescusas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.COSMOS

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del S.D.COSMOS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joan Maria Vallbé va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Silvià Cascalló va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Javier Gordoncillo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): S.D.COSMOS va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Víctor Galarreta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Jolís va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Guifré Muset va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rudolph Wohlgenannt de S.D.COSMOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico Villaescusas

Goles Goles

  • 163 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 8 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ignacio López Herrera.
  • 107 Minuto 68 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Villaescusas Anders Kaasa va anotar el 1 - 2 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del S.D.COSMOS. La jugada d'estratègia del Villaescusas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roberto Tamariz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Villaescusas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Samuel Velázquez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Samuel Velázquez de Villaescusas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 17 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 17 va fer que Raúl Arellano de Villaescusas hagués d'abandonar el terreny de joc. Guifré Muset va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Villaescusas va fer una substitució al minut 83. David Masdemont va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Samuel Velázquez.