Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Runmageddon (1419268) - Kurabu Supotsuka Nakkan (489239) » 428415971: T40/J7/VII

Liga 428415971 Información oficial sobre el partido 428415971 en Hattrick

29.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VII.155 (38191)

Ferrankimi FC Alineación oficial del equipo 'Ferrankimi FC' en el partido 0 - 4 Kurabu Supotsuka Nakkan Alineación oficial del equipo 'Kurabu Supotsuka Nakkan' en el partido
0 - 1 Cemcan Haskan (36')
0 - 2 Szczęsław Indelak (54')
0 - 3 Jules Linz (65')
0 - 4 Augusto García Carrasco (74')
Ferrankimi FC Alineación oficial del equipo 'Ferrankimi FC' en el partido 0 - 4 Kurabu Supotsuka Nakkan Alineación oficial del equipo 'Kurabu Supotsuka Nakkan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ferrankimi FC Alineación oficial del equipo 'Ferrankimi FC' en el partido 1 - 2 Kurabu Supotsuka Nakkan Alineación oficial del equipo 'Kurabu Supotsuka Nakkan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,8 % 1,4 % 84,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ferrankimi FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Ferrankimi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rudolf Gajdziński ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Sébastien Gaillard va poder marcar per a Ferrankimi en un servei de cantonada picat per en Jesús Martínez Rubio quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Volkmar Woidtke va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sébastien Gaillard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Kurabu Supotsuka Nakkan

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Cemcan Haskan que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Augusto García Carrasco arribés a peus de Szczęsław Indelak, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Supotsuka el 0 - 2.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Supotsuka va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jules Linz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Augusto García Carrasco va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 4 per a Supotsuka.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En 哲志 (Satoshi) 関根 (Sekine) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jules Linz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jules Linz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.