Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tazz6 (1421209) - Vitales S.D. (992277) » 428415705: T40/J11/VII

Liga 428415705 Información oficial sobre el partido 428415705 en Hattrick

27.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VII.150 (38186)

Meroka Alineación oficial del equipo 'Meroka' en el partido 3 - 2 At.Segura Alineación oficial del equipo 'At.Segura' en el partido
0 - 1 Norbert Lewis (4')
0 - 2 Norbert Lewis (25')
Sabinas Kirilovas (26') 1 - 2
Sabinas Kirilovas (53') 2 - 2
Kristijan Nikačević (75') 3 - 2
Meroka Alineación oficial del equipo 'Meroka' en el partido 3 - 2 At.Segura Alineación oficial del equipo 'At.Segura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Meroka Alineación oficial del equipo 'Meroka' en el partido 3 - 2 At.Segura Alineación oficial del equipo 'At.Segura' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,7 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meroka

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Fatih Günaltan se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Norbert Lewis que va anotar el 0 - 1 per a At.Segura sense cap impediment.
  • 104 Minuto 26 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Sabinas Kirilovas va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Meroka: 1 a 2 al minut 26.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els jugadors del Meroka amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 53, deixant Sabinas Kirilovas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Meroka s'avançava al marcador al minut 75, després d'un rebot que va caçar en Kristijan Nikačević per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Meroka va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexandru Herghelegiu en un 1 contra 1 amb el porter Raul José Macedo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roberto Salmon Cinotti va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Roberto Salmon Cinotti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Meroka.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Rafael Velázquez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Raul José Macedo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Won-Ha Lee de Meroka es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Alexandru Herghelegiu de Meroka va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Dušan Pohorský de Meroka va abandonar el terreny de joc després de 9 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Elies Asturgó va entrar en el seu lloc.

At.Segura

Goles Goles

  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Norbert Lewis de At.Segura va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sebastian Mędrecki que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.