Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La ostia puta FC (1432279) - Caca Pedo Culo Pis (48105) » 428415470: T40/J7/VII

Liga 428415470 Información oficial sobre el partido 428415470 en Hattrick

29.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VII.146 (38182)

La ostia puta FC Alineación oficial del equipo 'La ostia puta FC' en el partido 1 - 5 Real Getafe CF Alineación oficial del equipo 'Real Getafe CF' en el partido
0 - 1 Pedro Baillo (22')
Yves Ballmann (39') 1 - 1
1 - 2 Rafael Gortari (50')
1 - 3 Rafael Gortari (63')
1 - 4 Rafael Roger Aresti (69')
1 - 5 Rafael Roger Aresti (72')
La ostia puta FC Alineación oficial del equipo 'La ostia puta FC' en el partido 1 - 5 Real Getafe CF Alineación oficial del equipo 'Real Getafe CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La ostia puta FC Alineación oficial del equipo 'La ostia puta FC' en el partido 0 - 3 Real Getafe CF Alineación oficial del equipo 'Real Getafe CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La ostia puta FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Yves Ballmann va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. ostia empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ostia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Salvador Robles Raya, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El ostia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Yves Ballmann va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Germán Alvarenga.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Germán Boquera ocupà el lloc d'en Miguel Mata al 12 minuts, dos minuts després que el jugador de ostia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Real Getafe CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pedro Baillo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 174 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Rafael Gortari va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Rafael Gortari va augmentar l'avantatge de Getafe a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Getafe l'avantatge per 1 - 4. Rafael Roger Aresti en va ser l'anotador.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rafael Roger Aresti sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 72 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Rafael Gortari va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael Gortari. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tjeerd Maaskant de Getafe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Semblava que Rafael Roger Aresti s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Fortunato Righetti de Getafe va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ash Beazley va prendre el seu rol al minut 16.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ash Beazley no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.