Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADRIAL CF (436786) - The Quentin Abastos (795275) » 428412809: T40/J1/VII

Liga 428412809 Información oficial sobre el partido 428412809 en Hattrick

18.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VII.99 (38135)

mamelles de pam Alineación oficial del equipo 'mamelles de pam' en el partido 4 - 2 The Quentin Abastos Alineación oficial del equipo 'The Quentin Abastos' en el partido
0 - 1 Astolfo D'Anversa (3')
Gian Carlo Fiume (11') 1 - 1
1 - 2 Takis Xanthos (20')
Javier Giménez (70') 2 - 2
Pier Giuseppe D'Alberto (81') 3 - 2
Javier Giménez (83') 4 - 2
mamelles de pam Alineación oficial del equipo 'mamelles de pam' en el partido 4 - 2 The Quentin Abastos Alineación oficial del equipo 'The Quentin Abastos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
mamelles de pam Alineación oficial del equipo 'mamelles de pam' en el partido 6 - 1 The Quentin Abastos Alineación oficial del equipo 'The Quentin Abastos' en el partido
Tiene mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mamelles de pam

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): mamelles equilibrava la balança al minut 11. En Gian Carlo Fiume, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Javier Giménez de mamelles va aconseguir igualar el partit al minut 70, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 81 gràcies a la jugada de Pier Giuseppe D'Alberto, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Javier Giménez de mamelles va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després de 8 minuts, Pier Giuseppe D'Alberto va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El mamelles va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ahmad Armanjani Ajlouni la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gian Carlo Fiume va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Javier Giménez de mamelles va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 52, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro De la Viña de mamelles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Quentin Abastos

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Astolfo D'Anversa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Takis Xanthos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Quentin van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Esa Tokoi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Harry Krüger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Stefan Alfredsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Eugénio Santos va sortir coix del terreny de joc, substituït per David Sevilla. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.