Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Africa de Moratalaz FC (800886) - Moliu Team (1588050) » 428411615: T40/J10/VII

Liga 428411615 Información oficial sobre el partido 428411615 en Hattrick

20.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VII.77 (38113)

Africa de Moratalaz FC Alineación oficial del equipo 'Africa de Moratalaz FC' en el partido 1 - 0 Tropelias CF Alineación oficial del equipo 'Tropelias CF' en el partido
Beltrán Arza (56') 1 - 0
Africa de Moratalaz FC Alineación oficial del equipo 'Africa de Moratalaz FC' en el partido 1 - 0 Tropelias CF Alineación oficial del equipo 'Tropelias CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Africa de Moratalaz FC Alineación oficial del equipo 'Africa de Moratalaz FC' en el partido 2 - 0 Tropelias CF Alineación oficial del equipo 'Tropelias CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Africa de Moratalaz FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Beltrán Arza va donar a Moratalaz un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Iván Guillén de Fitero va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Raniero Arenile va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Moratalaz va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Benet va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): Sébastien Rodriguez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Tropelias CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Felix Ludvík de Tropelias, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Tropelias va estar a punt d'empatar al 64 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Anthony Correa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 16 de partit, quan un jugador de Tropelias, en Llucià Basaganya, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.