Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Koes (1589399) - Nakashima (1368386) » 428411378: T40/J7/VII

Liga 428411378 Información oficial sobre el partido 428411378 en Hattrick

29.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VII.73 (38109)

Ardebof Alineación oficial del equipo 'Ardebof' en el partido 1 - 2 meliana Alineación oficial del equipo 'meliana' en el partido
Svein Hestetun (71') 1 - 0
1 - 1 Joaquim Lluís Capdevila (82')
1 - 2 Ander Cana Galindo (87')
Ardebof Alineación oficial del equipo 'Ardebof' en el partido 1 - 2 meliana Alineación oficial del equipo 'meliana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ardebof Alineación oficial del equipo 'Ardebof' en el partido 1 - 1 meliana Alineación oficial del equipo 'meliana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,0 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ardebof

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Martín Fuentecilla va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Svein Hestetun la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oskar Pokovec! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Ardebof van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Víctor Bellver des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Manuele D'Amato va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gürsoy Bilgin va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Antonio Epifani de Ardebof va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Ardebof va fer una substitució al minut 18. Bora Uzman va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alfonso Valverde.

meliana

Goles Goles

  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Ramón Marchante va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Joaquim Lluís Capdevila, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de meliana va ser finalitzada des de l'esquerra per Ander Cana Galindo al minut 87. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): meliana va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel José de Oliveira va desviar el xut final de Joaquim Lluís Capdevila després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joaquim Lluís Capdevila ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alfonso Valverde es va comportar com un juvenil al minut 77 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): Petr Budyakov va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 85, però no s'esperava que en Oskar Pokovec, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): meliana quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Petr Budyakov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.