Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juliuus Club (1420225) - Jesulosky team (991224) » 428410794: T40/J1/VII

Liga 428410794 Información oficial sobre el partido 428410794 en Hattrick

18.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VII.63 (38099)

Juliuus Club Alineación oficial del equipo 'Juliuus Club' en el partido 1 - 0 Fernandito Alonso C.F Alineación oficial del equipo 'Fernandito Alonso C.F' en el partido
Eduard Elovenko (75') 1 - 0
Juliuus Club Alineación oficial del equipo 'Juliuus Club' en el partido 1 - 0 Fernandito Alonso C.F Alineación oficial del equipo 'Fernandito Alonso C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juliuus Club Alineación oficial del equipo 'Juliuus Club' en el partido 3 - 1 Fernandito Alonso C.F Alineación oficial del equipo 'Fernandito Alonso C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juliuus Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Marc Grotter va pentinar un córner cap al segon pal que Eduard Elovenko va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Grotter va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Grotter va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant José Luis Alonso Arza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Juliuus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Neira en un 1 contra 1 amb el porter José Luis Alonso Arza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Juliuus van sortir al contraatac al minut 77, però Ilídio Pedro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Sergey Dechev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Luis Alonso Arza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Ambròs Viladevall de Juliuus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Neira de Juliuus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pedro Neira va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Fernandito Alonso C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Fernandito, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pietro Statti va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Màxim Solergibert de Fernandito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Christoph Stegermaier no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jesse Siiteri.
  • 095 Minuto 32 (Lesión): Elias Sá va sortir coix del terreny de joc, substituït per David Jarrín. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.