Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Westside Panters (1372014) - Catalines (439524) » 428410472: T40/J4/VII

Liga 428410472 Información oficial sobre el partido 428410472 en Hattrick

08.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VII.57 (38093)

Westside Panters Alineación oficial del equipo 'Westside Panters' en el partido 2 - 1 Leiton Alineación oficial del equipo 'Leiton' en el partido
0 - 1 Angelo Fornaro (37')
Aleksa Bečanović (50') 1 - 1
Franz Friis (85') 2 - 1
Westside Panters Alineación oficial del equipo 'Westside Panters' en el partido 2 - 1 Leiton Alineación oficial del equipo 'Leiton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Westside Panters Alineación oficial del equipo 'Westside Panters' en el partido 0 - 2 Leiton Alineación oficial del equipo 'Leiton' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Westside Panters

Goles Goles

  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Aleksa Bečanović de Westside va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats van embogir quan en Franz Friis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Westside.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jochen Huber-Müller no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nick Piekenhagen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Leiton

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Manuel Napoleón sempre és una garantia. Al minut 37, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Angelo Fornaro marcar el 0 - 1 per al Leiton.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Leiton va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aldo Trenor va desviar el xut final de Ariel Trepa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Francisco Jiménez Bernabeu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Angelo Fornaro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aldo Trenor, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Leiton va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Ariel Trepa va quedar-se sol davant el porter Aldo Trenor, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sergio Romero sol davant la porteria al minut 86, però la seva rematada va ser molt fluixa.