Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llevant F.C. (775139) - ELWAY SOLDIERS (1585225) » 428405088: T40/J3/VI

Liga 428405088 Información oficial sobre el partido 428405088 en Hattrick

01.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / VI.985 (15303)

Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 3 - 3 Los Mirmidones F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Mirmidones F.C.' en el partido
Lartaun Maeztu (48') 1 - 0
Xosé Niza (71') 2 - 0
Xosé Niza (74') 3 - 0
3 - 1 Pablo Garde (76')
3 - 2 Pablo Garde (77')
3 - 3 Orlín Sierra (80')
Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 3 - 3 Los Mirmidones F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Mirmidones F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 3 - 1 Los Mirmidones F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Mirmidones F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llevant F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Llevant s'avançava al marcador al minut 48, després d'un rebot que va caçar en Lartaun Maeztu per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Xosé Niza va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Xosé Niza va incrementar l'avantatge de Llevant amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Xosé Niza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Scott Dunnon de Llevant va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Llevant es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pablo Fondevilla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Xosé Niza al camp.

Los Mirmidones F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pablo Garde, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Pablo Garde va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Llevant. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Orlín Sierra la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mirmidones es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Anderson Tipton va servir per deixar enrere el gegant Paul-Emmanuel Deloison al minut 20, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Jorrín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roc Jové estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Casimiro Astola va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mees Finkers de Mirmidones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.