Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villis City (1601656) - S.E. Albopas (1586392) » 428404722: T40/J9/VI

Liga 428404722 Información oficial sobre el partido 428404722 en Hattrick

13.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VI.978 (15296)

Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido 3 - 2 Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido
0 - 1 Eduard Strölin (12')
0 - 2 Marco Sarlo (44')
Ulrik Thorstensson (44') 1 - 2
Humbert Monroig (83') 2 - 2
Josep Estarriola (86') 3 - 2
Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido 3 - 2 Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido 2 - 0 Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villis City

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Villis va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ulrik Thorstensson va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Humbert Monroig va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 83.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Josep Estarriola va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Villis.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Kajus Puplauskis de Villis va intentar batre la porteria rival al minut 44 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): En Giovanni Di Pilato, al minut 44 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Sergio Mesa el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Giovanni Di Pilato, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Conrad Calvet de Villis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Humbert Monroig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Florecitas Asesinas

Goles Goles

  • 135 Minuto 12 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Eduard Strölin de Florecitas va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Marco Sarlo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Florecitas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marco Sarlo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Xoel Rotea va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Florecitas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Xoel Rotea es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 286 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Florecitas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Sergio Mesa va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Otto Bartoszcze.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Gur Haxhiu.