Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

celtic castilla (488591) - Dynamo Navaridas FC (775728) » 428404126: T40/J1/VI

Liga 428404126 Información oficial sobre el partido 428404126 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VI.968 (15286)

celtic castilla Alineación oficial del equipo 'celtic castilla' en el partido 1 - 3 Barbacoas clandestinas Alineación oficial del equipo 'Barbacoas clandestinas' en el partido
0 - 1 José Luis Paynel (15')
0 - 2 Teodoro Díez de Aux (20')
0 - 3 Ismael Guendica (51')
Clarence van Krimpen (85') 1 - 3
celtic castilla Alineación oficial del equipo 'celtic castilla' en el partido 1 - 3 Barbacoas clandestinas Alineación oficial del equipo 'Barbacoas clandestinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
celtic castilla Alineación oficial del equipo 'celtic castilla' en el partido 2 - 2 Barbacoas clandestinas Alineación oficial del equipo 'Barbacoas clandestinas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

celtic castilla

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de castilla van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Clarence van Krimpen en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Clarence van Krimpen del castilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Clarence van Krimpen no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan Antônio Oliveira Leite des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pablo Guinea i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a castilla, però el xut de Pablo Endasa va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antônio Oliveira Leite.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Cañeque es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Barbacoas clandestinas

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què José Luis Paynel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, Clandestinas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Teodoro Díez de Aux, amb un xut sec des de la dreta.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): El Clandestinas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ismael Guendica va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Clandestinas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Santi Ruiz va quedar-se sol davant el porter Yaacov Yaish, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Clandestinas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Clandestinas Venanci Maristany quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Iván Mata l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Yébenes de Clandestinas es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Pérez de Clandestinas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.