Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madres Futbolistas F.C. (989359) - Val Académica (796806) » 428399271: T40/J4/VI

Liga 428399271 Información oficial sobre el partido 428399271 en Hattrick

08.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VI.881 (15199)

Olé Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Olé Futbol Club' en el partido 2 - 2 BARNA CITI Alineación oficial del equipo 'BARNA CITI' en el partido
0 - 1 Johannes Soihtu (9')
0 - 2 Pedro Chías (13')
Mehmet Özgür Akı (34') 1 - 2
Segundo Cardemil (35') 2 - 2
Olé Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Olé Futbol Club' en el partido 2 - 2 BARNA CITI Alineación oficial del equipo 'BARNA CITI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olé Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Olé Futbol Club' en el partido 2 - 2 BARNA CITI Alineación oficial del equipo 'BARNA CITI' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olé Futbol Club

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Mehmet Özgür Akı, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Futbol.
  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de 35 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Futbol, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Segundo Cardemil de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Mika Uuksu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Michael Loebbeke de Futbol va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Soykan Zerka que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Segundo Cardemil es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pete Wexley va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Pedro Calatayud va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matthias Bardiaux de Futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Futbol va fer una substitució al minut 81. Michael Loebbeke va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pete Wexley.

BARNA CITI

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Johannes Soihtu va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): BARNA va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Massimo Sitzia, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pedro Chías que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): BARNA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Pedro Chías va quedar-se sol davant el porter Massimiliano Cimei, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Zvulun Navon quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Era el minut 68 quan després d'una dura entrada, el jugador Olly Duffy de BARNA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dimitris Ampatzoglou va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Calatayud.