Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Jaén (1365376) - Pirulito FC (1432552) » 428399159: T40/J4/VI

Liga 428399159 Información oficial sobre el partido 428399159 en Hattrick

08.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VI.879 (15197)

CALDERON F.C. Alineación oficial del equipo 'CALDERON F.C.' en el partido 1 - 1 Free Masons Tabern Alineación oficial del equipo 'Free Masons Tabern' en el partido
0 - 1 Alfredo Folcras (32')
Gün Bolat (73') 1 - 1
CALDERON F.C. Alineación oficial del equipo 'CALDERON F.C.' en el partido 1 - 1 Free Masons Tabern Alineación oficial del equipo 'Free Masons Tabern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CALDERON F.C. Alineación oficial del equipo 'CALDERON F.C.' en el partido 2 - 1 Free Masons Tabern Alineación oficial del equipo 'Free Masons Tabern' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CALDERON F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CALDERON. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Gün Bolat xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 14 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Costin Pădurean gairebé marca per a CALDERON al minut 14 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Lutz Töpferberg va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El jugador de CALDERON Lutz Töpferberg quasi va assolir l'empat al minut 52 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Free Masons Tabern

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CALDERON. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfredo Folcras la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Masons es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Carlos Santos Martinho va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Fatbardh Hajdini va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Echedey Isaundariaga de Masons va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): David Coazo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Masons va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Juan Mazo Calvo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fatbardh Hajdini, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.