Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Joanenc (1461313) - El regreso de futbol samba (1417164) » 428397913: T40/J1/VI

Liga 428397913 Información oficial sobre el partido 428397913 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VI.857 (15175)

CSKA Bilbo Alineación oficial del equipo 'CSKA Bilbo' en el partido 2 - 1 El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido
Henrik Gerendeli (33') 1 - 0
1 - 1 Alessandro Spadaro (51')
Mario Alberto Castellanos (83') 2 - 1
CSKA Bilbo Alineación oficial del equipo 'CSKA Bilbo' en el partido 2 - 1 El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CSKA Bilbo Alineación oficial del equipo 'CSKA Bilbo' en el partido 1 - 2 El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA Bilbo

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Henrik Gerendeli de Bilbo, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Mario Alberto Castellanos. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Arvi Rajamäe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bilbo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henrik Gerendeli de Bilbo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Mario Alberto Castellanos de Bilbo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Yordan Milanov de Bilbo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Leopoldo Villa va prendre el seu rol al minut 54.

El regreso de futbol samba

Goles Goles

  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 51. L'anotador per regreso va ser Alessandro Spadaro, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): regreso va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Javier López Pilares que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Daniel Roca va fer una jugada per la banda esquerra, però Péter Kassai va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): regreso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Péter Kassai va desviar el xut final de Gerrit Gelke després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ermis Archontidis de regreso es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Seyit Önder de regreso va abandonar el terreny de joc després de 59 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Michael Edri va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Javier López Pilares estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alfréd Ryšlavý no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.