Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barqueros c.f (1598431) - Alange U.D (1578893) » 428396025: T40/J5/VI

Liga 428396025 Información oficial sobre el partido 428396025 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VI.823 (15141)

Fradellos C F Alineación oficial del equipo 'Fradellos C F' en el partido 2 - 1 La Gossa Negra Alineación oficial del equipo 'La Gossa Negra' en el partido
0 - 1 Niccolò Moscatello (8')
Arnau Rusiñol (38') 1 - 1
Arnau Rusiñol (53') 2 - 1
Fradellos C F Alineación oficial del equipo 'Fradellos C F' en el partido 2 - 1 La Gossa Negra Alineación oficial del equipo 'La Gossa Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fradellos C F Alineación oficial del equipo 'Fradellos C F' en el partido 2 - 0 La Gossa Negra Alineación oficial del equipo 'La Gossa Negra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fradellos C F

Goles Goles

  • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): Fradellos va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Arnau Rusiñol, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Corria el minut 53, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Fradellos s'avançava en el marcador després que en Arnau Rusiñol xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 el Fradellos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Xabier Ligresti no va estar gens encertat.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vicenç Batlle va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 68. En Milorad Apan va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fradellos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xabier Ligresti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fradellos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniele Piscopo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

La Gossa Negra

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Niccolò Moscatello que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gossa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Niccolò Moscatello de Gossa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ştefan Creangă de Gossa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 38 va fer que Stanisław Smolarz de Gossa hagués d'abandonar el terreny de joc. Tomasz Babiuch va entrar al terreny de joc per suplir-lo.