Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid t0 (1430981) - Mijas las lagunas malaga (122689) » 428393293: T40/J8/VI

Liga 428393293 Información oficial sobre el partido 428393293 en Hattrick

06.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VI.774 (15092)

altruistas Alineación oficial del equipo 'altruistas' en el partido 1 - 1 Cabreireses Alineación oficial del equipo 'Cabreireses' en el partido
Martin Brzić (13') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Medina Velasco (43')
altruistas Alineación oficial del equipo 'altruistas' en el partido 1 - 1 Cabreireses Alineación oficial del equipo 'Cabreireses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
altruistas Alineación oficial del equipo 'altruistas' en el partido 1 - 2 Cabreireses Alineación oficial del equipo 'Cabreireses' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

altruistas

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Martin Brzić de altruistas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Pavel Costin van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Martin Brzić a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Cibrán das Escobras de altruistas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cibrán das Escobras va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que altruistas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 43 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Paulino Betancourt no li va importar gens ni mica.

Cabreireses

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Cabreireses van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 43, quan Alejandro Medina Velasco va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Alejandro Medina Velasco era fer passades de llarga distància. Al minut 8 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Cristiano Petretto però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Ioannis Tsirikolias, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio César Cerdán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Cabreireses va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Antonio César Cerdán va quedar-se sol davant el porter Ioannis Tsirikolias, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Passats 42 minuts de joc, en Alejandro Medina Velasco de Cabreireses va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.