Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guadalmor, C. F. (1455114) - F.C VerSacrum (801780) » 428392094: T40/J2/VI

Liga 428392094 Información oficial sobre el partido 428392094 en Hattrick

25.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VI.753 (15071)

Harpastum Squadra Alineación oficial del equipo 'Harpastum Squadra' en el partido 2 - 0 VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido
Henryk Ciarka (7') 1 - 0
Henryk Ciarka (70') 2 - 0
Harpastum Squadra Alineación oficial del equipo 'Harpastum Squadra' en el partido 2 - 0 VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Harpastum Squadra Alineación oficial del equipo 'Harpastum Squadra' en el partido 2 - 0 VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harpastum Squadra

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Henryk Ciarka va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 7.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Harpastum. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Henryk Ciarka xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Henryk Ciarka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Harpastum.
  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Simão Amadeu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 12, però una magnífica aturada de Pau Sucarrat va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Harpastum la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shaked Klinger de Harpastum va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cyrill Leuppi de Harpastum amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Harpastum puguin veure en Ionică Butean jugant de nou; ja que al minut 86 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Òscar Brugulat el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Richi Jordá estava fent un bon partit.

VIVA YO Y MI CABALLO F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): CABALLO van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 20 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Miguel Alberto Gavilanes no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): CABALLO van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Iker Ardila no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CABALLO, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Pietro Luca Congiu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Álvaro Borrageros de CABALLO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Róbert Biró va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de CABALLO estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.