Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilafranca fc (437015) - Los palomos (490598) » 428390911: T40/J14/VI

Liga 428390911 Información oficial sobre el partido 428390911 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VI.731 (15049)

U.D. TALAVERA Alineación oficial del equipo 'U.D. TALAVERA' en el partido 1 - 2 Bar Cuenca Alineación oficial del equipo 'Bar Cuenca' en el partido
0 - 1 Arnau Franch (18')
Edorta Errandonea (51') 1 - 1
1 - 2 Andreas Hjorth (57')
U.D. TALAVERA Alineación oficial del equipo 'U.D. TALAVERA' en el partido 1 - 2 Bar Cuenca Alineación oficial del equipo 'Bar Cuenca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. TALAVERA Alineación oficial del equipo 'U.D. TALAVERA' en el partido 2 - 0 Bar Cuenca Alineación oficial del equipo 'Bar Cuenca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. TALAVERA

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sergiu Mămăligă va anar directament als peus de Edorta Errandonea que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Valentín Guiluz va estar a punt d'empatar per a TALAVERA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Elías Cuéllar va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Ramiz Fətəliyev quasi empata el partit al minut 67, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Bar Cuenca

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cuenca va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Arnau Franch va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Cuenca va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Andreas Hjorth, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cuenca va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Nathanael Voertmann va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Rufus King va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cuenca que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Arnau Franch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 72 de partit, quan un jugador de Cuenca, en Valeriu-Gabriel Paul, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.