Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pecados Capitales (489414) - Metalcoholiks FC (1588326) » 428389985: T40/J7/VI

Liga 428389985 Información oficial sobre el partido 428389985 en Hattrick

29.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VI.715 (15033)

nomeloexplico Alineación oficial del equipo 'nomeloexplico' en el partido 1 - 3 Jagermaister Alineación oficial del equipo 'Jagermaister' en el partido
0 - 1 Odín Herboso (10')
0 - 2 Marek Bojarczuk (23')
0 - 3 Agent Schenkel (53')
Anders Åkesson (64') 1 - 3
nomeloexplico Alineación oficial del equipo 'nomeloexplico' en el partido 1 - 3 Jagermaister Alineación oficial del equipo 'Jagermaister' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
nomeloexplico Alineación oficial del equipo 'nomeloexplico' en el partido 1 - 4 Jagermaister Alineación oficial del equipo 'Jagermaister' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nomeloexplico

Goles Goles

  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de nomeloexplico el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Anders Åkesson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Egon Mauterer no oblidarà el que li va passar durant el minut 25. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 206 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 61 minuts de joc, Jesús Solana semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fabien Hivert i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a nomeloexplico, però el xut de Anders Åkesson va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19, Jacinto Zumárraga de nomeloexplico es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 62 (Tirita): Era el minut 62 quan després d'una dura entrada, el jugador Torcuato Belizón de nomeloexplico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): Óscar Olmedo Halcón no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Pedro Alcuña.

Jagermaister

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Jagermaister va ser finalitzada des de l'esquerra per Odín Herboso al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Marek Bojarczuk des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al 53 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Jagermaister augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Agent Schenkel es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Odín Herboso va estar a punt de posar per davant a Jagermaister amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giuseppe Leto va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Fernando Albelda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giuseppe Leto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 63 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Leopoldo Illanes va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 78, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leopoldo Illanes.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ciro La Quatra de Jagermaister es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Thoralf Kellerberger de Jagermaister va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petre Ciornei de Jagermaister va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Petre Ciornei de Jagermaister va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.