Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marutake (493083) - la curva fiesole (1433501) » 428389136: T40/J5/VI

Liga 428389136 Información oficial sobre el partido 428389136 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VI.700 (15018)

marutake Alineación oficial del equipo 'marutake' en el partido 4 - 1 la curva fiesole Alineación oficial del equipo 'la curva fiesole' en el partido
Ive Emmer (7') 1 - 0
Urban Chachula (73') 2 - 0
Tomáš Opatík (74') 3 - 0
Urban Chachula (80') 4 - 0
4 - 1 Gündoğudan Ütnü (81')
marutake Alineación oficial del equipo 'marutake' en el partido 4 - 1 la curva fiesole Alineación oficial del equipo 'la curva fiesole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marutake Alineación oficial del equipo 'marutake' en el partido 3 - 0 la curva fiesole Alineación oficial del equipo 'la curva fiesole' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marutake

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Ive Emmer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de marutake.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Urban Chachula, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a marutake.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de marutake va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tomáš Opatík progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a marutake i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 80 minuts de joc. Mentre en Urban Chachula el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a marutake per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kornél Guda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Ive Emmer gairebé va marcar per a marutake des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Ive Emmer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Vázquez Ochoa al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan İsmet Selışın va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ive Emmer.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Després de 14 minuts jugats, Kornél Guda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Tomáš Opatík.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Johan Haraldsson ocupà el lloc d'en Joel Ensesa al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de marutake quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

la curva fiesole

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Gündoğudan Ütnü va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el fiesole va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): fiesole va ser a punt de marcar al minut 18, quan el seu jugador Hajime Hashimoto va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Cristiano Sapata de fiesole va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Argelino Cavalcante de fiesole la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): En Andrés Mollard de fiesole va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Vázquez Ochoa va prendre el seu rol al minut 5.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de fiesole, en Eduardo Reguero Manjón, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.