Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benicf (995811) - Bennu Real (1417481) » 428389127: T40/J3/VI

Liga 428389127 Información oficial sobre el partido 428389127 en Hattrick

01.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / VI.700 (15018)

The winners. Alineación oficial del equipo 'The winners.' en el partido 1 - 3 Bennu Real Alineación oficial del equipo 'Bennu Real' en el partido
Pablo Aranda (37') 1 - 0
1 - 1 Antonio Sáenz Camacho (42')
1 - 2 Antonio Sáenz Camacho (52')
1 - 3 Felip Soberà (56')
The winners. Alineación oficial del equipo 'The winners.' en el partido 1 - 3 Bennu Real Alineación oficial del equipo 'Bennu Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The winners. Alineación oficial del equipo 'The winners.' en el partido 2 - 0 Bennu Real Alineación oficial del equipo 'Bennu Real' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The winners.

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Madrid va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pablo Aranda, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): winners. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Andrés Cipriano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 210 Minuto 53 (Ocasión de falta): Francisco Madrid va llançar una falta directa al minut 53 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Madrid de winners. es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Ignacio Nuñez Puerta de winners. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): winners. es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Guarino Martijn no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francisco Madrid al camp.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Gabriel Argelaguet de winners. va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Esteban Pérez Jiménez va prendre el seu rol al minut 34.

Bennu Real

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): El jugador Antonio Sáenz Camacho de Bennu es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Filip Klíma la va rematar Antonio Sáenz Camacho amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bennu el 1 - 2.
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 56 en Filip Klíma va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Felip Soberà podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Filip Klíma, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rodolfo Coll quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Pizarro de Bennu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filip Klíma de Bennu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de Bennu Jorge Mariana va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Vicent Pujals va entrar en el seu lloc.