Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Mesmis (1587050) - El truco de la ventana (1588751) » 428387025: T40/J9/VI

Liga 428387025 Información oficial sobre el partido 428387025 en Hattrick

13.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VI.662 (14980)

Els Mesmis Alineación oficial del equipo 'Els Mesmis' en el partido 2 - 0 El truco de la ventana Alineación oficial del equipo 'El truco de la ventana' en el partido
Enrique Cobián (29') 1 - 0
Arnau Bernabeu (47') 2 - 0
Els Mesmis Alineación oficial del equipo 'Els Mesmis' en el partido 2 - 0 El truco de la ventana Alineación oficial del equipo 'El truco de la ventana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Els Mesmis Alineación oficial del equipo 'Els Mesmis' en el partido 5 - 0 El truco de la ventana Alineación oficial del equipo 'El truco de la ventana' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Mesmis

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 29 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Enrique Cobián llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Francisco Donado Mazarrón va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 47 de joc. Arnau Bernabeu es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrián Ortega! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rubén Valenzuela Núñez va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Miguel Mejías va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Adrián Ortega del Mesmis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, César Ruiz Sáenz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Mejías al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Navarrete Tome va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Laureà Peyronill, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Laureà Peyronill de Mesmis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Auger Gisbert de Mesmis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Martínez Dalmau.

El truco de la ventana

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Barruso va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gaskon Arbinagorta de ventana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Carlos Nuño Alvar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Héctor Coeses.