Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blackjack Team (492123) - Villafria Cosmos (120231) » 428386333: T40/J5/VI

Liga 428386333 Información oficial sobre el partido 428386333 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VI.650 (14968)

reformas PRIETO Alineación oficial del equipo 'reformas PRIETO' en el partido 0 - 0 Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
reformas PRIETO Alineación oficial del equipo 'reformas PRIETO' en el partido 2 - 2 Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,4 % 48,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reformas PRIETO

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a reformas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yanis Pointel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Yanis Pointel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de reformas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de reformas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sebi Werle, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alejandro Garcés de la Mota va ser clau en la jugada d'atac de reformas al minut 89, quan ell mateix va fer una passada brutal a Florian Wurzer, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roland Schawalder va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Krystian Gerdez.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Milán Klátyik de reformas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Alejandro Garcés de la Mota no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): Isaac Brues no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Villafria Cosmos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marcos Martos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Ludovic Verley va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Ola Karlsen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Krystian Gerdez es va comportar com un juvenil al minut 75 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Oscar Vicenti va estar a punt de posar per davant a Villafria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Karl Lundgren va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Felix van Laer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Villafria va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Karl Lundgren va desviar el xut final de Ola Karlsen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danilo Ruiz Corona de Villafria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Villafria, en František Bubeník, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.