Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EDM Santa Marta (1592737) - Kant United (493351) » 428384394: T40/J11/VI

Liga 428384394 Información oficial sobre el partido 428384394 en Hattrick

27.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VI.615 (14933)

Black Penguins Alineación oficial del equipo 'Black Penguins' en el partido 3 - 0 Kant United Alineación oficial del equipo 'Kant United' en el partido
Mikel Helguera (29') 1 - 0
Nicola Bisetto (61') 2 - 0
Mikel Helguera (71') 3 - 0
Black Penguins Alineación oficial del equipo 'Black Penguins' en el partido 3 - 0 Kant United Alineación oficial del equipo 'Kant United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Black Penguins Alineación oficial del equipo 'Black Penguins' en el partido 6 - 0 Kant United Alineación oficial del equipo 'Kant United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Penguins

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va premiar Penguins amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Mikel Helguera va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nicola Bisetto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Als 71 minuts de joc, els nois de Penguins van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mikel Helguera augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Penguins la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Penguins per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Raffaele Propersi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Penguins va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Camille Durand va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Raffaele Propersi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Luis Fernando Fuenbuena, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rene Pattschull al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Fernando Fuenbuena va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Camille Durand de Penguins la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Penguins va fer una substitució al minut 5. Vladimir Oosterveld va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ding Conglei.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): El jugador de Penguins Gianfrancesco Lazzerini va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Staffan Oskarsson va entrar en el seu lloc.

Kant United

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valeriano Cepeda de United es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Carlos Concha de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Fausto Collard no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Rene Pattschull.